E vremea canapelelor… în poza mea de secretar de stat!

Îmi doream de o săptămână să remarc și eu prima zi de lucru a unui politician. Adică a lui Horia Irimia, noul secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Însă n-am avut timp. Altfel, o fac acum.

horia irimia secretar de statDeci, după cum înțeleg eu, de pe facebook că acesta e ziarul cu informații mondene și bârfe politice al României maneliste, în prima zi de lucru ne facem poze! Cu un birou mare, gol, adică plin de personalitatea noastră (am parafrazat pe Gollum din Stăpânul Inelelor!)

Cu o mapă roșie în fața ochilor, deschisă și bine ținută în mâini, se simte că fotograful tocmai a întrerupt secretarul de stat de la lectura ultimelor acte oficiale. Sau o fi mapa de corespondență și actele alea se cer semnate!? Iar fotografu-și bagă nasul și pozează, cine dreaq l-o fi chemat!?

Că tot veni vorba de scrisori și de mesaje, am citit pe facebook că lui Horică i se cere să facă lucruri bune pentru cărășeni. Asta cu lucrurile bune pentru cărășeni am mai auzit-o eu, mi se pare că de pe vremea lui Frunzăverde la minister. Ehe… câte lucruri bune!

Dar, vreau să spun și eu punctul meu de vedere: n-am nevoie de un secretar de stat, și mai mult, de un ministru, care vrea să facă lucruri bune pentru locul de unde a plecat! Nu, el să facă treabă pentru țară, așa s-ar zice, dar numai se zice, căci fiecare cum ajunge acolo-și face poză. Căci despre ce țară și ce treabă este altceva, o altă discuție.

Și mă gândesc eu, că poate pozele sunt pentru Frunzăverde, în umbra căruia a stat Horică atâta amar de vreme, ieșea mereu pe locul doi la baronat. Să vadă Frunză că două mandate de secretar de stat fac cât unul de ministru! Bun. Punct.

horia irimiaȘi ce trebuie să mai afle lumea? Sau doar Frunzăverde? Că în biroul lui Horia Irimia se află o canapea! (Canapea o fi?) Acum, nu mă întrebați pe mine dacă e la fel ca aia din biroul lui Crin, că habar n-am, dar sunt curios dacă servește aceluiași scop. Adică la ce e bună o canapea, în poza mea de secretar de stat!? Ziceți!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*