Adrian Nastase si gasca lui de patrioti

adrian-nastase
Adrian Nastase – sursa imaginii Academia Catavencu

 Am zis că nu mă bag, că toți dau în Bombonel acum că-i la pământ și nu mai poate și abia răsuflă, nici nu-i mai zic șmecherii Adi Patru Case ci Adi de la Rahova sau Adi de la Jilava, dar ce-am văzut ieri la TVR1 m-a făcut să mă cam sucesc. Așa că după o noapte în care m-am văzut cu mai multe persoane și apoi cu o persoană și prin urmare sunt plin de inspirație, mi-am spus că e musai să vă povestesc.

Deci deschid ăștia programul cu condamnarea lui Bombonel și se face legătura cu un reporter debiluț, nu-l știu, eu nu l-am mai văzut, o fi venit cu Stelian Tănase. Bine, eu m-am prins care era ideea, aceea că șeful de la știrile TVR-ului, Claudiu Lukacsi, care a fost purtătorul de cuvânt în guvernul lui Adi, să facă din proaspătul recondamnat un martir, un erou al neamului, un Mihai Viteazul al PSD-ului. Nu știu dacă Stelian Tănase este la curent cu toată șmecheria, dar eu cred că este și are și acumulatori prin buzunare, așa că ascult ce zice cretinelul de la fața locului, adică de pe la casa lui Adi de la Rahova, așa cred, n-am reținut care era fața locului. Zice debiluț că acum Năstase a intrat în perioada de carantină, apoi începe să ne explice pe îndelete ce este aia carantină la pușcărie, adică este locul unde i se fac actele deținutului (21 de zile să-i facă formele de intrare în bulău, mamă Doamne!), în carantină i se fac teste medicale să vadă de ce suferă, apoi o dă cu oiștea în gard și zice amețel că în carantină trebuie să se acomodeze cu starea de detenție! Auziți ce a scos din gură, Năstase trebuie să se obișnuiască la pușcărie!

Păi ce trebuia să facă și ce a făcut reporterașul ăsta!? În loc să-l facă martir pe Bombonel, cum a primit indicații de la șeful știrilor, debiluț îl face de cacao! Bun, dar nu se oprește aici, ia stați să vedeți. Apoi, zice că a încercat să obțină o declarație de la cineva dar n-a reușit decât de la sora lui Adrian Năstase, o tipă ca un bidon în care a fost cândva ulei M20W40, adică alunecoasă rău de tot. Tanti spune cam așa: „I-am zis eu lui Adi că ce pățesc patrioții, că dacă ești patriot, cum ești tu (adică Adi) atunci o pățești și se răzbună ăștia pe tine!” Aoleu, îmi zic eu în mine și-n sinea mea, păi cât patriotism a avut Bombonel în el, dar Jiji, dar Felix, dar Fenechiu, dar Mencipiconopocopschi, na că nu-i știu nici acum numele, ăia ce naiba sunt, tot patrioți, nu?

Și uite-așa, după toată derularea asta de declarații și patriotisme, abia spre miezul nopții mi-a picat fisa de ce s-a dus Adi așa de repede la noua lui casă de la Rahova. N-a mai așteptat nimic, n-a mai făcut niciun spectacol, nu și-a mai pus fular, nimic, nimic, s-a dus direct în carantină! Cred că până și el s-a săturat de debilei…

Și să se obișnuiască, de aia s-a dus cât mai degrabă!