Ca un câine care latră, ca un câine cu blana roșie…

CT Popescu

N-aș vrea să intru în corul celor care-l înjură acum pe CTP. Nu merită. Mai mult, cred că ar trebui ca toată opoziția să strângă rândurile și să lupte cu ciuma roșie nu cu cel ce se crede heruvimul media. Cine crede că face parte din opoziție asta ar trebui să facă, să fie împotrivă și să se manifeste. Prin orice mijloc legal.

Nu cu CT Popescu să ne războim, el nu este în opoziție. El este ca un câine care latră la oricine trece pe drum. În fine.

Și-a pus-o singur, a intrat de pomană în conflict cu Mihai Șora care i-a spus ce a gândit, adică, pe scurt, un post care-l scoate la interval pe eminentul jurist florin iordache și-i dă aceluia șansa să se băleze pe toată țara asta, un astfel de post nu merită să existe.

CTP are justificare pentru propagandă

Așa este precum a spus: orice post TV sau radio are dreptul să spună ce consideră conducerea acestuia că trebuie spus. Nu are obligația să se justifice la nimeni. Corect.

Însă să spui că DigiTV este independent… asta este deja o enormitate, un abuz la libertarea noastră, a celorlalți care detestăm ciuma roșie care uite, vine din ce în ce mai eficient peste noi.

Un post tv care transmite orice pârț al pesedeului, care se duce să asculte strănutul oricărui deputat roșu, care transmite live de la alegerile organizațiilor județene de partid, acela nu este independent. Este supus pesedeului.

Digi TV a fost odată…

Mulți români au crezut că Digi TV este liber, că reprezintă dreptul lor la informare corectă. A fost odată. De mult nu mai e, dacă chiar o fi fost…

Iar CTP, care singur recunoaște că abia în 2012 a renunțat la colaborarea cu a3 și romaniatv, nu este decât un mercenar al literelor. Și un comunist. Aici îi contrazic pe cei ce spun despre el că e în slujba lui dragnea sau a lui tăriceanu. Nu, el este un romantic al comuniștilor, unul dintre aceia care cred sincer că bandiții ăștia i-au întinat idealurile.

Să dai filme interzise de Ceaușescu nu înseamnă că nu ești comunist. Să ne recomanzi nouă, proștilor, să privim filme de propagandă din anii stalinismului… ce este asta?

Desigur, avem opțiunea să schimbăm postul, sunt o mulțime, nu trebuie să privim la Digi TV. La ce să ne uităm? Sunt de culoarea roșu bestial toate. Mai bine să știm ce fac dușmanii decât să închidem ochii. Și să ascultăm câinii care latră, poate ne vine câte o idee.

Ziariștii care sunt împotriva guvernului sunt dați afară de la Digi TV. Citiți acest articol din pagina de media.

În rest, o vorbă de la Europa Liberă: să auzim de bine!