Revoluția statului paralel. Dragnea și Oprișan fac pe DigiTV

liviu dragnea

Propaganda a atins cote paroxistice, ca și lupta cu statul paralel! DigiTV a ajuns (și ea) o televiziune care stă la dispoziția PSD-ului! Dacă la orele 13 se amână intrarea buletinului de știri ca să fie informat boborul că la Vaslui se inaugurează un bazin de înot, atunci ne-am dat dat dracului. Eu, unul, o să-mi scuip televizorul și voi deveni fanul lui Gușă și voi privi și mai mult spre Irealitatea TV. Măcar ăștia știu să-njure…

dragnea si oprisan

Bun, deci fac un conspect: vine ora 13 și intră pe post Marian Oprișan și spune că PSD-ul este cel mai bun partid, că facem bazine de înot. După câteva minute, din studio i se taie macaroana baronului din Vaslui și încearcă o știre prezentatorarea DigiTV. Stop jocul! Legătura la Vaslui vorbește Dragnea. Și-ncepe ăsta să spună că facem bazine să-noate copiii, că și el știe să-noate, a învățat la Dunăre, dar la Vaslui nu se poate că n-au Dunăre și ignoră complet și cu bună știință exemplul lui Tudor Gheorghe: muicăăăă, noi Jiul Dunăre-l făceam!

Stop jocul: legătura în studio că intră pe post prima ministră, catalogată de unii (răuvoitori) ca fiind o persoană agramată, dar totuși ne spune binefacerile ordonanței de guvern de astăzi, că ce bine, că ca ei nu știe nimeni să facă! Că accizele… că cum face pesedul e bine…

Stop jocul: legătura în studio intră doi Stelian de aur, adică Muscalu și Pârvan și-ncearcă să dea-n gură la ultima ordonanță a guvernului, aia care modifică din nou codul fiscal, zic ei ceva și de Isărescu, și iarăși, pac un becal în gură, că vorbește (iarăși) Dragnea la Vaslui. Scuip televizorul!

Și zice că statul paralel, că trebuie să schimbăm legile și să facem stadion la Vaslui. Că ca el știu și alții că ce comentarii vor avea răutăcioșii, dar stadion trebe la vaslui, trebe și bazine de înoate, trebe și spitale dar nu ne lasă statul paralel, dar uite, uite, iese totul la iveală, DNA-ul de la Ploiești, că Iohannis, că trebe legile schimbate și să facem spitale! Spitale fraților! (De nebuni…)

Am scuipat televizorul și m-am dus să-mi fac un ceai.

Broaște roșii și albastre, dar broaște!

Concluzie: acum bănuiți care sunt divergențele editoriale ale lui Ștefan Tăpălagă, de ce a plecat de la HotNews! Bănuiți că DigiTV nu a rezistat banilor PSD-ului și i-a luat pentru reclamă, pentru transmisii live cu Dragnea și Oprișan. Că nu era o știre de live asta cu bazinul de înot…

broaste raioase

Adevărul este că-i urăsc pe ăștia și că mi-e drag să-i citesc pe alții care scriu și spun despre Dragnea că minte când respiră și când trage pârțuri. Mor de dragul lor. Dar să pice la pace DigiTV cu PSD-ul și să-i ia banii, asta n-aș fi vrut-crezut că se va întâmpla așa de repede!

Că va cădea și va linge mâna roșie mă așteptam și de la DigiTV. Nimeni nu este independent în presă, fiecare înjură în funcție de cât este plătit. Aștept să-l văd pe cameleonul CT Popescu, să văd dacă înfierează treaba asta, nu cred, c-a mai făcut-o și am senzația că era să-l coste contractul cu Digi. Se duceau dreaqului banii lui de freelancer. Mi-aduc aminte și când era în extaz după mintea lui dragnea, cât de mult îl admira! Niște prefăcuți.

V-am spus, nu există presă independentă! Aș fi vrut însă ca Digi să nu se înroșească. Să rămână cât mai mult albastră și să n-ajungă pâmpistă ca B1.

FTR d UTR!

PS1: Aștept să se ducă și Muscalu după Tăpălagă, că precis o ia-n gură și ăsta și-or să mai plece de la Digi câțiva care mai sunt albaștri.

PS2: Procesul mineriadei are loc la sala de festivități a Tribunalului București. Ați reținut, la sala de festivități! Nu că ar fi cine știe ce distracție… ASTA ESTE ȘTIRE!